Пропустити навігацію

Повідомлення про оприлюднення проєкту Закону України “Про внесення зміни до Закону України “Про судоустрій і статус суддів” у зв’язку із запровадженням обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”

     Проєкт Закону України “Про внесення зміни до Закону України “Про судоустрій і статус суддів” у зв’язку із запровадженням обліку трудової діяльності працівника в електронній  формі” розроблено Пенсійним фондом України з метою приведення у відповідність переліку документів, що подають кандидати на посаду судді та кандидати на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у зв’язку із запровадженням обліку трудової діяльності працівника в електронній формі.

      Проектом акта пропонується внести зміни до Закон України “Про судоустрій і статус суддів” виключивши копію трудової книжки з переліку документів, що по дають кандидати на посаду судді та кандидати на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

      Вищезазначений проєкт Закону України розміщено в мережі Інтернет на інформаційної сторінці вебпорталу Пенсійного фонду України у підрозділі “Проекти нормативно-правових актів” розділу “Документи” та підрозділі “Документи/ питання, винесенні на обговорення” розділу “Електронні консультації з громадськістю”. 

      Зауваження та пропозиції до вищезазначеного проекту надсилаються протягом місяця за адресою: Пенсійний фонд України, 01014, м. Київ, вул. Бастіонна, 9. E-mail: info@pfu.gov.ua 

background Layer 1