Пропустити навігацію

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови правління Пенсійного фонду України “Про визнання такою, що втратила чинність, постанови правління Пенсійного фонду України від 25 грудня 2015 року № 27-2”

 

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” Пенсійний фонд України повідомляє про оприлюднення на інформаціній сторінці вебпорталу Пенсійного фонду України проєкту постанови правління Пенсійного фонду України “Про визнання такою, що втратила чинність, постанови правління Пенсійного фонду України від 25 грудня 2015 року № 27-2”.

 

Проєкт постанови правління Пенсійного фонду України “Про визнання такою, що втратила чинність, постанови правління Пенсійного фонду України від 25 грудня 2015 року № 27-2” розроблено з метою приведення нормативно-правових актів Пенсійного фонду України у відповідність до вимог законодавства України.

 

Проєктом акта пропонується визнати такою, що втратила чинність, постанову правління Пенсійного фонду України від 25 грудня 2015 року № 27-2 “Про затвердження Порядку списання сум заборгованості фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, призначених відповідно до статті 13 Закону України “Про пенсійне забезпечення”, зареєстровану в Міністерстві юстиції України 18 січня 2016 року за № 94/28224, у зв’язку з втратою нею актуальності.

 

Зазначена постанова регулювала питання щодо списання сум заборгованості фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, призначених відповідно до статті 13 Закону України “Про пенсійне забезпечення”, що утворилася в період з 1 січня 2015 року до 1 січня 2016 року, які списано у повному обсязі.

 

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови правління Пенсійного фонду України “Про визнання такою, що втратила чинність, постанови правління Пенсійного фонду України від 25 грудня 2015 року № 27-2” просимо надсилати протягом 15 календарних днів з дня його оприлюднення за адресою: Пенсійний фонд України, вул. Бастіонна, 9, м. Київ, 01601, а також за адресою електронної пошти: ned_pfu@ukr.net.

 

 

background Layer 1