Пропустити навігацію

Повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови правління Пенсійного фонду України “Про затвердження змін до деяких постанов правління Пенсійного фонду України”

 

З метою дотримання вимог абзаців першого – четвертого пункту 17 Порядку проведення консультацій з  громадськістю з питань реформування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (із змінами), Пенсійний фонд України вносить на громадське обговорення проєкт постанови правління Пенсійного фонду України «Про затвердження Змін до деяких постанов правління Пенсійного фонду України».

 

Проєкт постанови правління Пенсійного фонду України «Про затвердження Змін до деяких постанов правління Пенсійного фонду України» розроблено з метою удосконалення порядку звернення до територіальних органів Пенсійного фонду України  з питань призначення (перерахунку) та виплати пенсії.

 

Просимо надсилати свої зауваження та пропозиції до проєкту постанови правління Пенсійного фонду України «Про затвердження Змін до деяких постанов правління Пенсійного фонду України» на електронну адресу «zhuravska@pfu.gov.ua»  до 30 жовтня 2020 року.

 

 

Контактна особа: Журавська Світлана Олександрівна, головний спеціаліст відділу методологічного забезпечення та організації роботи з обслуговування громадян управління методологічного забезпечення Департаменту пенсійного забезпечення, тел. 284 86 57

 

 

background Layer 1