Пропустити навігацію

Повідомлення про оприлюднення проєкту Орієнтовного плану проведення Пенсійним фондом України консультацій з громадськістю у 2021 році

 

З метою дотримання вимог пункту 6 Порядку проведення консультацій з  громадськістю з питань реформування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», Пенсійний фонд України вносить на громадське обговорення проєкт Орієнтовного плану проведення Пенсійним фондом України консультацій з громадськістю у 2021 році.

 

 Просимо надсилати свої зауваження та пропозиції до проєкту Орієнтовного плану проведення Пенсійним фондом України консультацій з громадськістю у 2021 році на електронну адресу press@pfu.gov.ua до 15 грудня 2020 року.

 

Контактна особа: головний спеціаліст відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Управління організаційної роботи, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Пенсійного фонду України Соколова Л. Б., тел. 044 284-54-26.

 

background Layer 1