Пропустити навігацію

Повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови правління Пенсійного фонду України “Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов правління Пенсійного фонду України”

 

З метою дотримання вимог абзаців першого – четвертого пункту 17 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань реформування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” (із змінами), Пенсійний фонд України вносить на громадське обговорення проєкт постанови правління Пенсійного фонду України “Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов правління Пенсійного фонду України” (далі – Проєкт постанови).

 

Проєкт постанови розроблено з метою приведення у відповідність нормативно-правових актів Пенсійного фонду України до вимог законодавства України.

 

Проєкт постанови предбачає визнати такими, що втратили чинність, постанови правління Пенсійного фонду України від 27 вересня 2010 року № 21-6 “Про затвердження Порядку взяття на облік та зняття з обліку в органах Пенсійного фонду України платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування”, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 27 жовтня 2010 року за № 995/18290, та внесених змін до неї, у зв’язку із втратою їх актуальності.

 

 

Просимо надсилати свої зауваження та пропозиції до Проєкту постанови на електронну адресу fed@pfu.gov.ua до 31 березня 2021 року.

 

Контактна особа: заступник начальника управління-начальник відділу забезпечення наповнення бюджету Фінансово-економічного департаменту, Польовик Людмила Василівна, тел. 284 51 27

 

background Layer 1