Пропустити навігацію

Місія, бачення та цінності

 

Пенсійний фонд України реалізує державну політику з питань пенсійного забезпечення, ведемо облік осіб, які підлягають загальнообов’язковому державному соціальному страхуванню.Установа динамічно розвивається: впроваджуються європейські стандарти надання послуг громадянам, сучасні інформаційні та управлінські технології.

 

Місія Пенсійного фонду України – надавати якісні послуги, прозоро та відповідально здійснювати виплати в солідарній системі, поєднувати інтереси працюючих та непрацездатних.

 

Бачення Пенсійного фонду України: сучасна, відкрита сервісна установа, що надає якісні стаціонарні та дистанційні (цифрові) послуги застрахованим особам і пенсіонерам.

 

Цінності Пенсійного фонду України

 

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Ми будуємо свою діяльність на розумінні того, що всі наші зусилля повинні відповідати інтересам суспільства. Ми відповідальні за якість нашої роботи і дотримання вимог чинного законодавства. Прозора структура управління, що чітко визначає розподіл функцій, дає змогу визначати відповідальних та ухвалювати рішення.

 

ПРОФЕСІЙНІСТЬ

Наші фахівці мають професійні знання, якісно виконують поставлені завдання. Ми прагнемо досягати найкращих результатів, оптимально використовуючи людські, матеріальні та фінансові ресурси.

 

ПРАГНЕННЯ ВДОСКОНАЛЮВАТИСЯ

Ми приділяємо значну увагу навчанню та розвитку працівників, впроваджуємо інформаційні технології, удосконалюємо службові та управлінські процеси. Ми прагнемо створювати таку атмосферу, щоб працівники пишалися своєю роботою, створюємо умови для заохочення максимально залучатися в процеси із зацікавленістю в досягненні результату.

 

ЗГУРТОВАНІСТЬ

Ми цінуємо командний дух, єдність і згуртованість. Тільки в команді ми можемо домогтися високих результатів. Багатогранність досвіду і знань кожного створюють загальний потенціал розвитку Пенсійного фонду України. Всіх працівників об’єднують бачення і місія Пенсійного фонду України.

 

Наші пріоритети:

  • стати одним із найпрестижніших брендів роботодавця серед державних органів, створивши унікальні можливості для розвитку та реалізації потенціалу співробітників шляхом запровадження найкращих світових практик з управління персоналом;
  • сприяти впровадженню автоматизації сервісів.

 

Постанова правління Пенсійного фонду України від 03.04.2020 № 5-1 “Про затвердження Стратегії удосконалення системи управління персоналом Пенсійного фонду України на 2020–2021 роки”

 

 

 

 

 

background Layer 1