Пропустити навігацію

Повідомлення про проведення публічного громадського обговорення проєкту Таблиці оцінених корупційних ризиків у діяльності Пенсійного фонду України та його органів та заходів щодо їх усунення мінімізації) на 2021–2023 роки додатку 2 до Звіту за результатами оцінки корупційних ризиків у діяльності Пенсійного фонду України та його органів Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його органів на 2021-2023 роки у новій редакції

 

Пенсійний фонд України запрошує до участі в онлайн-вебінарі для публічного громадського обговорення проєкту Таблиці оцінених корупційних ризиків у діяльності Пенсійного фонду України та його органів та заходів щодо їх усунення (мінімізації) на 2021–2023 роки додатку 2 до Звіту за результатами оцінки корупційних ризиків у діяльності Пенсійного фонду України та його органів Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його органів на 2021-2023 роки у новій редакції (далі – проєкт Таблиці).

 

 З проєктом Таблиці можна ознайомитися на інформаційній сторінці вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України у розділі “Діяльність” підрозділ “Запобігання корупції” підрозділ “Антикорупційна програма Пенсійного фонду України 2022” (https://www.pfu.gov.ua/diyalnist/zapobigannya-koruptsiyi/antykoruptsijna-programa-pensijnogo-fondu-ukrayiny/2022-antucorupciina-programa/).

 

Проєкт Таблиці містить перелік визначених корупційних ризиків у діяльності Пенсійного фонду України та його органах та передбачає впровадження заходів щодо їх мінімізації.

 

Обговорення відбудеться у форматі онлайн-вебінару  на платформі ZOOM 14 січня 2022 року з 13 год. 00 хв. по 14 год. 00 хв.

 

Реєстрація учасників та обґрунтовані письмові пропозиції/зауваження до проєкту Таблиці приймаються на електронну пошту anticorup@pfu.gov.ua до 12 год. 00 хв. 14 січня 2022 року з обов’язковим зазначенням:

органу, установи, організації;

П.І.Б. та посади учасника;

актуальної адреси електронної пошти (для надсилання посилання для участі у засіданні).

 

Пропозиції до проєкту Таблиці мають бути надані у документах з текстовим вмістом (не скановане зображення) у форматах DOC(X) або PDF, форма яких повинна відповідати формі документу, щодо якого вони вносяться та приймають.

 

Результати обговорення проєкту Таблиці будуть оприлюднені на інформаційній сторінці вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України протягом трьох робочих днів після проведення онлайн-вебінару.

 

Консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення, надаються за телефоном +38 (044) 284-26-52 (Касьянов Олександр Олександрович).

 

 

background Layer 1