Пропустити навігацію

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови правління Пенсійного фонду України “Про затвердження порядку подання звітів через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України”

 

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” Пенсійний фонд України повідомляє про оприлюднення на інформаційній сторінці вебпорталу Пенсійного фонду України проєкту постанови правління Пенсійного фонду України “Про затвердження Порядку подання звітів через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України”  (далі – Проєкт постанови).

 

Проєкт постанови розроблено на виконання пункту 19 Порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 1998 року №1740, щодо визначення механізму подання звітів у вигляді електронного документа з використанням кваліфікованого електронного підпису через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

Зауваження та пропозиції до Проєкту постанови просимо надсилати протягом п’ятнадцяти днів з дня його оприлюднення за адресою: Пенсійний фонд України, вул. Бастіонна, 9, м.Київ, 01601, а також за адресою електронної пошти: info@pfu.gov.ua.

 

Контактна особа:

заступник директора Департаменту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Валентина Боршовська, тел. 284-23-07

 

 

 

 

background Layer 1