Пропустити навігацію

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови правління Пенсійного фонду України, “Про затвердження форми витягу з Електронного реєстру листків непрацездатності”

 

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” Пенсійний фонд України повідомляє про оприлюднення на інформаціній сторінці вебпорталу Пенсійного фонду України проєкту постанови правління Пенсійного фонду України, “Про затвердження форми витягу з Електронного реєстру листків непрацездатності” (далі – проєкт постанови правління ПФУ) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проєкт постанови правління ПФУ розроблено відповідно до Порядку організації ведення Електронного реєстру листків непрацездатності та надання інформації з нього, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 328.

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови правління  просимо надсилати протягом 15 календарних днів з дня його оприлюднення за адресою: Пенсійний фонд України, вул. Бастіонна, 9, м. Київ, 01601, а також за адресою електронної пошти: obondarenko@pfu.gov.ua

 

background Layer 1