Пропустити навігацію

Повідомлення про оприлюднення проєкту Закону України “Про внесення зміни до статті 19 Закону України “Про Державну прикордонну службу України”

 

Проєкт Закону України “Про внесення зміни до статті 19 Закону України “Про Державну прикордонну службу України” розроблено Пенсійним фондом України з метою врегулювання питання стосовно надання доступу Пенсійному фонду України до інтегрованої міжвідомчої інформаційно-комунікаційної системи щодо контролю осіб, транспортних засобів та вантажів, які перетинають державний кордон.

Проєктом акта пропонується внести до статті 19 Закону України “Про Державну прикордонну службу України” зміну, передбачивши, що на Державну прикордонну службу України відповідно до визначених законом завдань покладаються обов’язки щодо надання Пенсійному фонду України для реалізації його повноважень у сфері загальнообов’язкового державного соціального та пенсійного страхування у порядку та обсягах, визначених Пенсійним фондом України разом з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони державного кордону, відомостей стосовно реципієнтів, які перетинали державний кордон України або в’їжджали / виїжджали на тимчасово окуповану територію України через контрольні пункти в’їзду / виїзду.

Вищезазначений проєкт розміщено в мережі Інтернет на інформаційній сторінці вебпорталу Пенсійного фонду України у підрозділі “Проекти нормативно-правових актів” розділу “Документи” та підрозділу “Документи/ питання, винесенні на обговорення” розділу “Електронні консультації з громадськістю”. 

Зауваження та пропозиції до вищезазначеного проекту надсилаються протягом місяця за адресою: Пенсійний фонд України, 01014, м. Київ, вул. Бастіонна, 9. E-mail: info@pfu.gov.ua. 

 

 

background Layer 1