Пропустити навігацію

Звіт про результати публічного громадського обговорення проєкту наказу Пенсійного фонду України “Про внесення змін до Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його органів на 2021–2023 роки”

 

Пенсійним фондом України з метою обговорення проєкту наказу Пенсійного фонду України “Про внесення змін до Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його органів на 2021–2023 роки” (далі – проєкт наказу) 28 березня 2023 року проведено засідання у форматі онлайн-зустрічі на платформі ZOOM.

У засіданні взяло участь 10 представників структурних підрозділів апарату Пенсійного фонду України, 30 працівників територіальних управлінь Пенсійного фонду України та уповноважений з антикорупційної діяльності Державного підприємства “Інформаційний центр персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України”.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу від представників громадськості на електронну пошту anticorup@pfu.gov.ua, а також під час публічного громадського обговорення не надходили.

За результатами засідання схвалено проєкт наказу.

Завідувач Сектору з питань запобігання та виявлення корупції                                                                               Олександр КАСЬЯНОВ

 

 

 

background Layer 1