Пропустити навігацію

При онлайн-подачі заяви на призначення пенсії по інвалідності не завантажився один файл — друга сторона висновку МСЕК. Як можна додати його до документів, які вже надіслано до Фонду?

Подана через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України заява про призначення пенсії та необхідні документи мають бути опрацьовані не пізніше 10 днів після подачі. Якщо в результаті аналізу поданих документів виявлено будь-які недоліки, заяві надається статус “Відсутні документи або некоректності в документах”.

Коли заяві надано такий статус, користувач має можливість доповнити її необхідними скан-копіями (з урахуванням інформації в повідомленні, що надійшло в особистий кабінет) та відправити до Пенсійного фонду України повторно. Для цього призначено кнопку “Замінити документи”, яка відкриває екранну форму раніше заповненої заяви. 

Натиснувши кнопку “Додати файл”, можна приєднати скан-копії додаткових (або виправлених) документів.

Для відправки відкоригованої заяви до Фонду потрібно натиснути кнопку “Відправити в ПФУ”. При цьому сама заява повторно вже не формується та не підписується, а залишається саме в тому вигляді, який було первинно сформовано та подано користувачем до Фонду.

 

2023 copy 61211497 4 1024x538

background Layer 1