Пропустити навігацію

Пенсійний фонд України провів круглий стіл, присвячений Міжнародному дню боротьби з корупцією

Вчора, 12 грудня 2023 року, в Пенсійному фонді України відбувся круглий стіл на тему: “Доброчесність. Відкритий діалог”, присвячений Міжнародному дню боротьби з корупцією (International Anti-Corruption Day), який щорічно відзначається з ініціативи Організації Об’єднаних Націй (ООН).
 
У просвітницькому заході взяли участь працівники територіальних органів Пенсійного фонду України, представники Державного підприємства “Інформаційний центр персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України”, а також експерти: Олександр Уколов, начальник відділу запобігання корупції Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (м. Київ); Олександр Сушинський, професор, перший проректор з науково-педагогічної роботи Національного лісотехнічного університету України, доктор наук з державного управління (м. Львів); Костянтин Ісаєв, начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції Харківської обласної державної адміністрації (м. Харків) та Ольга Мерйо, завідувач Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Апарату Львівської обласної державної адміністрації (м. Львів).
 
В ході онлайн-засідання обговорювались питання мінімізації корупційних ризиків в професійній діяльності, етичних дилем, відбувся обмін досвідом ефективних рішень на шляху до розбудови доброчесності.
0155555
background Layer 1