Пропустити навігацію

Пенсійний фонд України отримав відзнаку за кращі практики в сфері HR

Вчора в Національному агентстві України з питань державної служби (НАДС) відбулось нагородження переможців всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом» 2023 року, де управління по роботі з персоналом Пенсійного фонду України здобуло перемогу в номінації «Краща практика розвитку етики взаємодії в команді».  
 
Голова НАДС Наталія Алюшина та Голова Офісу Ради Європи в Україні Мачей Янчак привітали представників Фонду з відзнакою. 
 
Конкурс відбувався на двох рівнях: серед служб управління персоналом державних органів і рад районного рівня та міст обласного значення, а також – всеукраїнського й обласного рівня. Цьогорічне змагання проходило у трьох номінаціях: «Краща практика формування безбар’єрності на робочому місці», «Краща практика розвитку етики взаємодії в команді», «Краща практика рекрутингу персоналу в умовах воєнного стану».
 
Довідково 
Всеукраїнський конкурс «Кращі практики управління персоналом» започаткували у НАДС 2018 року за підтримки програми Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні». Мета конкурсу – впровадження в державних органах та органах місцевого самоврядування досвіду у сфері управління персоналом і популяризація інструментів та технологій з управління персоналом.
 
Відео нагородження тут
 
Snymok ekrana 2023 12 15 v 145949 1024x579
 
photo 2023 12 15 15.00.38 1024x576
background Layer 1