Пропустити навігацію

Проект Постанови правління Пенсійного фонду України “Про внесення змін до постанови правління Пенсійного фонду України від 04 лютого 2016 року № 2-1”

Проект

 

PM652image002

 

Правління Пенсійного фонду України

 

 

П О С Т А Н О В А

 

 

______________                                  м. Київ                   № _____________

 

 

 

Про внесення змін до

 

постанови правління

 

Пенсійного фонду України

 

від 04 лютого 2016 року № 2-1

 

 

Відповідно до Закону України від 03 листопада 2016 року № 1726-VIII “Про внесення змін до Закону України “Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” щодо лібералізації системи державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” та пунктів 9, 10 Положення про Пенсійний фонд України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 липня 2014 року № 280, правління Пенсійного фонду України

 

ПОСТАНОВЛЯЄ:

 

1. Затвердити зміни до уніфікованої форми акта, який складається за результатами проведення планової (позапланової) перевірки щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, затвердженої постановою правління Пенсійного фонду України від 04 лютого 2016 року № 2-1, зареєстрованої у Міністерстві юстиції України 22 лютого 2016 року за № 270/28400, що додаються.

 

2. Департаменту внутрішнього аудиту та фінансового контролю  (Шуляк А. П.) та юридичному департаменту (Рябцева Т. Б.) подати цю постанову на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

 

3. Ця постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.

 

 

 

Голова правління                                                                      О. Б. Зарудний

 

 

background Layer 1