Пропустити навігацію

Звіт про проведення публічного обговорення Проекту Заходів Пенсійного фонду України щодо реалізації у 2014 році Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства

 

         Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.2013 № 968 «Про затвердження Порядку планування та моніторингу реалізації органами виконавчої влади Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні» та Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.10.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», Пенсійним фондом України через веб-сайт Фонду проведено публічне обговорення Проекту Заходів Пенсійного фонду України щодо реалізації у 2014 році Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства.

 

          Проект Заходів було розміщено на веб-сайті Фонду 22.01.2014 року в розділі – Громадянське суспільство і влада – Громадська рада при Пенсійному фонді України – з пропозицією щодо проведення обговорення з визначенням кінцевого терміну 05.02.2014 року. Додатково електронною поштою на адреси членів Громадської ради при Пенсійному фонді України надіслано листи з пропозицією прийняти участь в обговоренні Проекту Заходів.

 

          За цей період до Пенсійного фонду України надійшло два листа від членів Ради. На всі листи дописувачам надано вичерпні відповіді на поставлені питання  та  надані пропозиції.  Суттєвих зауважень та заперечень не надійшло, Проект заходів  в цілому схвалено.

 

         Після доопрацювання з врахуванням пропозицій Заходи Пенсійного фонду України щодо реалізації у 2014 році Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства були затверджені наказом Пенсійного фонду від 12.02.2014 № 14 та опубліковані на веб-сайті Фонду.

 

 

background Layer 1