Пропустити навігацію

Проект постанови правління Пенсійного фонду України “Про доступ до послуг у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування”

ПРОЕКТ

 


Правління Пенсійного фонду України

 

П О С Т А Н О В А

 

____________                            м. Київ                                  №  __________

 

 

 

 

Про доступ до послуг у сфері

загальнообов’язкового державного

пенсійного страхування

 

     Відповідно до Положення про Пенсійний фонд України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 липня 2014 року № 280
(із змінами), Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2016 р. № 672-р, з метою покращення якості обслуговування громадян, доступу до інформації та взаємодії з органами Пенсійного фонду України, апробації процедур створення агентських пунктів обслуговування громадян правління Пенсійного фонду України

 

ПОСТАНОВЛЯЄ:

 

  1. Провести протягом 2018 року у Вінницькій, Дніпропетровській, Київській, Рівненській, Херсонській, Черкаській, Чернівецькій областях
    та м. Києві експеримент щодо створення агентських пунктів обслуговування громадян у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.
  2. Затвердити Порядок проведення експерименту щодо створення агентських пунктів обслуговування громадян у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, що додається.
  3. Департаменту пенсійного забезпечення (Охріменко О. В.) разом з юридичним департаментом (Рябцева Т. Б.) подати цю постанову на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
  4. Департаменту пенсійного забезпечення (Охріменко О. В.) разом з керівниками територіальних органів Пенсійного фонду України, задіяних у проведенні експерименту, за його результатами надати пропозиції щодо нормативно-правового регулювання порядку визначення та уповноваження осіб на обслуговування громадян у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.
  5. Ця постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.
  6. Контроль за виконанням цієї постанови покласти на заступника Голови правління Ковпашко І. В.

 

Голова правління                                                                             О. Б. Зарудний

background Layer 1