Пропустити навігацію

ПРОЕКТ РОЗПОРЯДЖЕННЯ Кабінету Міністрів України “Про проведення експерименту щодо інформаційної взаємодії суб’єктів накопичувального пенсійного забезпечення”

Проект

 

 

 

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від                       2017 р.   №

 

Київ

 

 Про проведення експерименту щодо інформаційної взаємодії суб’єктів накопичувального пенсійного забезпечення  

 

 1. З метою апробації процедур обробки інформації про участь застрахованих осіб у системі накопичувального пенсійного забезпечення для запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування погодитися з пропозицією Міністерства соціальної політики, Пенсійного фонду України стосовно проведення до 1 вересня
2018 року експерименту щодо інформаційної взаємодії суб’єктів накопичувального пенсійного забезпечення.Ініціатива щодо участі у проведенні експерименту подається Пенсійному фонду України недержавними пенсійними фондами, їх адміністраторами, компаніями з управління активами та банками-зберігачами. 2. Пенсійному фонду України за погодженням з Міністерством соціальної політики, Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, визначити порядок проведення експерименту. 3. Міністерству соціальної політики разом із Пенсійним фондом України подати до 1 вересня 2018 р. Кабінетові Міністрів України звіт про результати проведення експерименту. 

 

 

Прем’єр-міністр України                                                      В. ГРОЙСМАН

 

background Layer 1