Пропустити навігацію

Про створення ініціативної групи для формування складу Громадської ради при Пенсійному фонді України

Пенсійний фонду України здійснює заходи зі створення ініціативної групи для формування нового складу Громадської ради при Пенсійному фонді України.

Відповідно до п. 8 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від  03.11.2010 № 996 (зі змінами), персональний склад ініціативної групи для формування складу громадської ради визначається органом виконавчої влади, при якому створено громадську раду (далі – ініціативна група), з урахуванням пропозицій представників інститутів громадянського суспільства.

Кількісний склад ініціативної групи не може становити більше ніж вісім осіб і формується на паритетних засадах з представників Пенсійного фонду України  та представників інститутів громадянського суспільства.

У разі виявлення бажання долучитися до роботи зазначеної ініціативної групи просимо направити відповідну інформацію про кандидатури представників інститутів громадянського суспільства до складу ініціативної групи для формування складу Громадської ради при Пенсійному фонді України на електронну адресу gromadskarada@pfu.gov.ua включно до 05.03.2021 з обов’язковим її підтвердженням офіційним листом на адресу Пенсійного фонду України: м. Київ, вул. Бастіонна, буд. 9 (штамп поштового відправлення повинен бути не пізніше 05.03.2021).

Рекомендована форма звернення додається.

background Layer 1