Пропустити навігацію

Повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови правління Пенсійного фонду України “Про затвердження Порядку надсилання розрахунку сум адміністративно-господарських санкцій, що підлягають сплаті у зв’язку з невиконанням нормативу робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю за попередній рік”

Відповідно до вимог абзаців першого – четвертого пункту 17 Порядку проведення консультацій з  громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” (із змінами), Пенсійний фонд України вносить на громадське обговорення проєкт постанови правління Пенсійного фонду України “Про затвердження Порядку надсилання розрахунку сум адміністративно-господарських санкцій, що підлягають сплаті у зв’язку з невиконанням нормативу робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю за попередній рік” (далі – проєкт постанови).

 

Проєкт постанови розроблено на виконання вимог статті 19 Закону України “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні” з метою визначення механізму надсилання розрахунку сум адміністративно-господарських санкцій, що підлягають сплаті у зв’язку з невиконанням нормативу робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю за попередній рік, встановленого частиною першою статті 19 Закону України “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні”.

 

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови просимо надсилати протягом п’ятнадцяти днів з дня його оприлюднення за адресою: Пенсійний фонд України, вул. Бастіонна, 9, м. Київ, 01601, а також за адресою електронної пошти: info@pfu.gov.ua.

 

Контактна особа: заступник директора Департаменту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Олена Бондаренко, 
тел. 286-60-96.

background Layer 1