Пропустити навігацію

Повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до бюджету Пенсійного фонду України на 2023 рік”

 

Відповідно до вимог абзаців першого – четвертого пункту 17 Порядку проведення консультацій з  громадськістю з питань реформування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” (із змінами), Пенсійний фонд України вносить на громадське обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до бюджету Пенсійного фонду України на 2023 рік” (далі – Проєкт постанови).

 

Проєкт постанови розроблено з метою затвердження змін до бюджету Пенсійного фонду України на 2023 рік для здійснення видатків на пенсійні та інші заплановані виплати.

 

Просимо надсилати свої зауваження та пропозиції до Проєкту постанови на електронну адресу fed@pfu.gov.ua до 22 серпня 2023 року.

 

Контактна особа: головний спеціаліст-економіст відділу планування, прогнозування бюджету та методологічного забезпечення управління формування та виконання бюджету Фінансово-економічного департаменту, Аврамчук-Гоман Марина Іванівна, тел. 284 68 15.

 

background Layer 1