Пропустити навігацію

Повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови Пенсійного фонду України “Про затвердження Змін до Порядку оформлення, виготовлення та видачі документів, що підтверджують призначення особі пенсії”

Відповідно до вимог абзаців першого – четвертого пункту 17 Порядку проведення консультацій з  громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” (із змінами), Пенсійний фонд України виносить на громадське обговорення проєкт постанови Пенсійного фонду України “Про затвердження Змін до Порядку оформлення, виготовлення та видачі документів, що підтверджують призначення особі пенсії” (далі – проєкт постанови).

 

Проєкт постанови розроблено у зв’язку із прийняттям акту формування пенсійного посвідчення в електронній формі (е-пенсійне посвідчення) без виготовлення паперового пенсійного посвідчення або електронного пенсійного посвідчення.

 

 Вищезазначений проєкт постанови розміщено в мережі Інтернет на інформаційній сторінці вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України у підрозділі “Документи / питання, винесені на обговорення” розділу “Електронні консультації з громадськістю”.

 

Просимо надсилати свої зауваження та пропозиції до проєкту постанови на електронну адресу v.spys@pfu.gov.ua до 09 січня 2024 року.

 

Контактна особа: заступник директора департаменту – начальник управління інформаційно-аналітичного забезпечення, супроводження та використання електронних реєстрів, Спис Віталій , тел. 286 86 44

background Layer 1