Пропустити навігацію

Інформація про здійснення добору на зайняття вакантних посад державної служби в апараті Пенсійного фонду України

Пенсійним фондом України здійснюється добір персоналу на зайняття посад державної служби категорій “Б” та “В”:

  1. Головний спеціаліст відділу аналітичної роботи та розвитку пенсійної системи управління методологічного забезпечення з питань пенсійного забезпечення Департаменту пенсійного забезпечення, страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг (2 посади).
  2. Головний спеціаліст відділу методологічного забезпечення та організації роботи з обслуговування громадян управління методологічного забезпечення з питань пенсійного забезпечення Департаменту пенсійного забезпечення, страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг (2 посади).
  3. Головний спеціаліст відділу організації виконання міжнародних договорів управління методологічного забезпечення з питань пенсійного забезпечення Департаменту пенсійного забезпечення, страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг.
  4. Головний спеціаліст відділу з питань призначення пенсій управління контролю та розгляду звернень громадян з питань пенсійного забезпечення Департаменту пенсійного забезпечення, страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг (2 посади).
  5. Головний спеціаліст відділу з питань виплати пенсій управління контролю та розгляду звернень громадян з питань пенсійного забезпечення Департаменту пенсійного забезпечення, страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг.
  6. Головний спеціаліст відділу методологічного забезпечення надання житлових субсидій та пільг управління надання житлових субсидій та пільг Департаменту пенсійного забезпечення, страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг (4 посади).
  7. Головний спеціаліст відділу розгляду звернень з питань надання житлових субсидій та пільг управління надання житлових субсидій та пільг Департаменту пенсійного забезпечення, страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг (3 посади).
  8. Провідний спеціаліст відділу розгляду звернень з питань надання житлових субсидій та пільг управління надання житлових субсидій та пільг Департаменту пенсійного забезпечення, страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг.
  9. Головний спеціаліст-економіст відділу планування, прогнозування бюджету та методологічного забезпечення управління формування та виконання бюджету Фінансово-економічного департаменту.
  10. Головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету управління формування та виконання бюджету Фінансово-економічного департаменту.
  11. Начальник управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності Фінансово-економічного департаменту.
  12. Заступник начальника відділу фінансування пенсійних виплат управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності Фінансово-економічного департаменту.
  13. Головний спеціаліст-економіст відділу фінансування пенсійних виплат управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності Фінансово-економічного департаменту.
  14. Начальник відділу фінансування виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням, житлових субсидій та пільг управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності Фінансово-економічного департаменту.
  15. Заступник начальника відділу фінансування виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням, житлових субсидій та пільг управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності Фінансово-економічного департаменту.
  16. Головний спеціаліст-економіст відділу фінансування виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням, житлових субсидій та пільг управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності Фінансово-економічного департаменту.
  17. Головний спеціаліст-економіст відділу методології та аналізу звітності управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності Фінансово-економічного департаменту.
  18. Головний спеціаліст відділу проєктування заходів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації процесів управління проєктування заходів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації процесів та їх адміністрування Департаменту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (2 посади).
  19. Начальник відділу інформаційної взаємодії та підтримки зовнішніх користувачів електронних сервісів управління проєктування заходів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації процесів та їх адміністрування Департаменту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.
  20. Головний спеціаліст відділу інформаційної взаємодії та підтримки зовнішніх користувачів електронних сервісів управління проєктування заходів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації процесів та їх адміністрування Департаменту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (4 посади).
  21. Головний спеціаліст відділу адміністрування інформаційних систем та цифрових процесів управління проєктування заходів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації процесів та їх адміністрування Департаменту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (3 посади).
  22. Головний спеціаліст відділу статистичної звітності та аналітичної роботи управління інформаційно-аналітичного забезпечення, супроводження та використання електронних реєстрів Департаменту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (3 посади).
  23. Головний спеціаліст відділу супроводження електронних реєстрів управління інформаційно-аналітичного забезпечення, супроводження та використання електронних реєстрів Департаменту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.
  24. Начальник відділу використання електронних реєстрів управління інформаційно-аналітичного забезпечення, супроводження та використання електронних реєстрів Департаменту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.
  25. Головний спеціаліст відділу використання електронних реєстрів управління інформаційно-аналітичного забезпечення, супроводження та використання електронних реєстрів Департаменту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.
  26. Головний спеціаліст із захисту інформації відділу захисту інформації Департаменту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (3 посади).
  27. Головний спеціаліст відділу організації правової роботи Юридичного департаменту (перша посада).
  28. Головний спеціаліст відділу організації правової роботи Юридичного департаменту (друга посада).
  29. Заступник начальника відділу по забезпеченню взаємодії з Верховною Радою України, розробки та систематизації законодавства Юридичного департаменту.
  30. Головний спеціаліст відділу по забезпеченню взаємодії з Верховною Радою України, розробки та систематизації законодавства Юридичного департаменту (3 посади).
  31. Головний спеціаліст відділу представництва інтересів в судах та інших органах Юридичного департаменту (3 посади).
  32. Головний спеціаліст відділу представництва інтересів в судах та інших органах Юридичного департаменту (четверта посада).
  33. Головний спеціаліст відділу договірної роботи Юридичного департаменту (перша посада).
  34. Головний спеціаліст відділу договірної роботи Юридичного департаменту (друга посада).
  35. Головний спеціаліст відділу договірної роботи Юридичного департаменту (третя посада).
  36. Головний спеціаліст відділу договірної роботи Юридичного департаменту (четверта посада).
  37. Заступник начальника відділу координації діяльності, моніторингу та звітності з внутрішнього аудиту Управління внутрішнього аудиту.
  38. Головний спеціаліст відділу координації діяльності, моніторингу та звітності з внутрішнього аудиту Управління внутрішнього аудиту.
  39. Заступник начальника відділу фінансового аудиту та аудиту операційних процесів Управління внутрішнього аудиту.
  40. Головний спеціаліст відділу фінансового аудиту та аудиту операційних процесів Управління внутрішнього аудиту.
  41. Головний спеціаліст відділу координації контрольно-перевірочної роботи Управління контрольно-перевірочної роботи (перша посада).
  42. Головний спеціаліст відділу координації контрольно-перевірочної роботи Управління контрольно-перевірочної роботи (друга посада).
  43. Головний спеціаліст відділу аналізу та моніторингу контрольно-перевірочної роботи Управління контрольно-перевірочної роботи (2 посади).
  44. Головний спеціаліст відділу організації перевірок обґрунтованості видачі листків непрацездатності Управління контрольно-перевірочної роботи (2 посади).
  45. Головний спеціаліст відділу організації профілактики та розслідування нещасних випадків Управління контрольно-перевірочної роботи (2 посади).
  46. Головний спеціаліст відділу кадрового адміністрування та організаційного розвитку Управління по роботі з персоналом.
  47. Начальник відділу добору, оцінки та розвитку персоналу Управління по роботі з персоналом.
  48. Головний спеціаліст відділу добору, оцінки та розвитку персоналу Управління по роботі з персоналом (2 посади).
  49. Головний спеціаліст загального відділу Управління адміністративного забезпечення (перша посада).
  50. Головний спеціаліст загального відділу Управління адміністративного забезпечення (друга посада).
  51. Головний спеціаліст відділу господарського обслуговування та матеріально-технічного забезпечення Управління адміністративного забезпечення.
  52. Головний спеціаліст пресслужби Управління комунікацій (4 посади).
  53. Завідувач сектору мультимедійного наповнення вебресурсів Пенсійного фонду Управління комунікацій.
  54. Головний спеціаліст сектору мультимедійного наповнення вебресурсів Пенсійного фонду Управління комунікацій.
  55. Головний спеціаліст Сектору з питань запобігання та виявлення корупції (перша посада).
  56. Головний спеціаліст Сектору з питань запобігання та виявлення корупції (друга посада).

 

Резюме кандидатів приймаються до 18 квітня 2023 року на електронну адресу l.scherbak@pfu.gov.ua

 

У разі виникнення питань звертайтеся до Лілії Щербак за тел. (044) 285 55 73

 

background Layer 1